Één softwarepakket, heel veel functies

Armedes is het ultieme all-in-one onderhoudspakket voor uw computer.

Onderhoud van het systeem

Waarom wachten totdat uw computer echt vervelend traag is? Waarom genoegen nemen met foutmeldingen? Waarom uw computer moeten wegbrengen en laten repareren, om meteen daarna weer een vermindering in prestaties tegemoet te gaan?

Bij Armedes vonden we dat dat anders moest. Wij optimaliseren uw computer elke dag in de achtergrond, zonder dat u er last van heeft. Zo kunt u elke dag genieten van de hoogste prestaties en een probleemloos systeem.

Beveiliging tegen malware en virussen

De veiligheid van uw computer is van groot belang. Tegenwoordig gebruiken we onze systemen overal voor en wordt er een heleboel vertrouwelijke informatie op opgeslagen zoals fianciële gegevens, zakelijke documenten en wachtwoorden voor tientallen accounts.

Helaas is alleen een antivirussoftware installeren niet meer goed genoeg. Hackers en criminelen weten deze bescherming vaak te omzeilen of te doorbreken.

Met de software van Armedes krijgt u een meerlaagse vorm van beveiliging en een team van beveiligingsexperts die uw computer in de gaten houden. Zo bent u op elk moment beschermd tegen elke vorm van malware en hackaanvallen.

Een kopie van je bestanden in de cloud

Uw computer bevat herinneringen, financiële gegevens en bestanden van uw werk. Zonder een goede back-up kunnen deze allemaal zo verloren gaan. Denk bijvoorbeeld aan een crash van uw harde schijf of SSD of als uw computer wordt gestolen. Toch vergeten veel gebruikers hun computer te back-uppen of doen dit helemaal niet.

Tot nu. Met de back-ups van Armedes hoeft u nooit meer om te kijken naar de veiligheid van uw bestanden. Armedes maakt op elk moment van de dag automatisch een kopie van uw bestanden naar onze cloud. Volledig versleuteld en versnipperd om de hoogste veiligheid te kunnen garanderen.

Alles wat u nodig heeft om uw computer in topconditie te houden

Snelheidsverbetering

Beheerde antivirus

Online back-ups

Probleemoplossing

Anti-ransomware beveiliging

Cloud systeemkopieën

Sneller internet

Hardwarecontrole

Automatische updates

Proactieve ondersteuning

Doordat Armedes op elk moment diagnostische gegevens van uw computer verzamelt, kan onze technische dienst direct ingrijpen als er iets mis gaat. Vaak kunnen wij problemen op uw computer al oplossen voordat u het probleem opmerkt of er last van ervaart.

Deze proactieve ondersteuning zorgt ervoor dat u op elk moment kunt genieten van een perfect werkende computer en u zich geen zorgen hoeft te maken om problemen.

Mocht er toch iets mis gaan op uw computer, dan is onze Klantenservice elke dag van de week beschikbaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Armedes is ontwikkeld in samenwerking met

en werkt op      en