Nooit meer last van virussen of malware

De best geteste antivirus, beheerd door ervaren beveiligingsexperts.

Beheerde antivirus

De veiligheid van uw computer is van groot belang. Tegenwoordig gebruiken we onze systemen overal voor en wordt er een heleboel vertrouwelijke informatie op opgeslagen zoals fianciële gegevens, zakelijke documenten en wachtwoorden voor tientallen accounts.

Helaas is alleen een antivirussoftware installeren niet meer goed genoeg. Hackers en criminelen weten deze bescherming vaak te omzeilen of te doorbreken.

Met de software van Armedes krijgt u een meerlaagse vorm van beveiliging en een team van beveiligingsexperts die uw computer in de gaten houden. Zo bent u op elk moment beschermd tegen elke vorm van malware en hackaanvallen.

Hoe we uw computer
op en top beschermen

Dagelijkse snelle scans

Elke dag draait Armedes een snelle scan op uw computer. Deze scan detecteert virussen en andere soorten malware die op dat moment actief zijn op uw computer en zich verschuilen. Bij constatering van een virus wordt deze meteen verwijderd.

Wekelijkse volledige scans

De wekelijkse volledige scan speurt malware op die zich schuil houdt op uw computer. Door te kijken naar uw computergebruik zorgen we ervoor dat de scan wordt uitgevoerd op het moment dat u de computer niet actief gebruikt.

Toegangsbeveiliging

Elk bestand dat wordt geplaatst op uw computer ondergaat direct een uitvoerige antivirusscan. Zo wordt uw computer op elk moment veilig en virusvrij gehouden.

Ransomwaredetectie

De nieuwste en meest gevaarlijke vorm van malware is ransomware. Dit type virus versleutelt al uw bestanden en vereist geld voor toegang. Armedes detecteert malafide versleutelingen en stopt deze voordat de ransomware kan toeslaan.

Uw privacy staat centraal

Persoonlijke data blijft privé en wordt nooit door Armedes benaderd of verzonden.
Lees exact hoe we met uw data omgaan

In samenwerking met Bitdefender

N

Al 8 jaar lang bekroond tot de beste antivirus door de onafhankelijke AV-Comparatives test.

N

Actief op meer dan 500 miljoen apparaten in meer dan 150 landen wereldwijd.

N

Voorloper in Artificial Intelligence computerbeveiliging.