Altijd een schone en snelle computer

Het gevoel van een nieuwe computer, elke dag opnieuw.

Automatisch systeemonderhoud

Waarom wachten totdat uw computer echt vervelend traag is? Waarom genoegen nemen met foutmeldingen? Waarom uw computer moeten wegbrengen en laten repareren, om meteen daarna weer een vermindering in prestaties tegemoet te gaan?

Bij Armedes vonden we dat dat anders moest. Wij optimaliseren uw computer elke dag in de achtergrond, zonder dat u er last van heeft. Zo kunt u elke dag genieten van de hoogste prestaties en een probleemloos systeem.

Wat we doen voor de allerbeste prestaties

Verwijderen van onnodige bestanden

Uw computer komt door gebruik vol te staan met tijdelijke en andere onnodige bestanden. Armedes ruimt deze netjes voor u op, wat zorgt voor hogere snelheden en meer ruimte op uw harde schijf of SSD.

Opschonen van het register

Het register van uw computer bevat instellingen en andere belangrijke gegevens van programma’s. Over de tijd kan het register vol raken en dichtslibben. Armedes houdt uw register schoon en voorkomt vertragingen.

Instellingen optimaliseren

Door te analyseren hoe u uw computer gebruikt, kan Armedes instellingen beter instellen en zo de snelheid van uw computer optimaliseren.

Automatische updates

Armedes houdt automatisch uw besturingssysteem en geïnstalleerde applicaties up-to-date. Zo mist u nooit een functie of belangrijke beveiligingsupdate op uw computer.

Problemen oplossen

Afwijkingen in het systeem kunnen zorgen voor crashes, foutmeldingen en andere problemen. Armedes detecteert deze afwijkingen en verhelpt ze voordat u er last van krijgt.

Internet verbeteren

Door uw internetinstellingen beter in te stellen kunnen we de laadtijd van webpagina’s verlagen en uw verbinding stabieler maken.

Opstarten versnellen

Lang moeten wachten totdat uw computer volledig is opgestart is een pijnpunt van veel gebruikers. Armedes controleert alle opstartinstellingen en optimaliseert deze voor uw gebruik.

Hardware in de gaten houden

De prestaties van uw hardware degraderen over de loop van de tijd. Armedes houdt de gezondheid van deze onderdelen in de gaten en laat het u weten als ze een kritiek punt bereiken.

Uw privacy staat centraal

Persoonlijke data blijft privé en wordt nooit door Armedes benaderd of verzonden.
Lees exact hoe we met uw data omgaan

In samenwerking met WebGuide ICT

N

Ruim 10 jaar ervaring met het beheer en onderhoud van computers.

N

Meer dan 200 tevreden klanten in binnen- en buitenland.

N

Altijd snelle en vriendelijke service bij problemen.