Armedes Extra

Een snelle en veilige computer, met 100GB opslag aan back-ups voor als uw data kwijt raakt.

Inbegrepen bij elk pakket

Gratis uitproberen

Bij elk abonnement zit een gratis uitprobeertijd. Zo kunt u zien of Armedes wat voor u is, zonder dat het u iets kost. Na de proefperiode verlengt uw abonnement automatisch.

Maandelijks opzegbaar

Wij doen niet aan langlopende contracten of vervelende opzegtermijnen. Bij Armedes kunt u op elk moment uw abonnement opzeggen via uw accountpagina of onze klantenservice.

Proactieve ondersteuning

Waarom wachten tot het te laat is? De kracht van Armedes zit in onze proactieve ondersteuning, wij detecteren problemen voordat u ze merkt en lossen ze op voordat u er last van krijgt.

~

Privacy en veiligheid voorop

Uw privé-data is privé, daar komen we dus ook niet aan. Data die we wel aanraken versleutelen we en versturen we alleen naar onze eigen veilige servers.

*

Gemakkelijk je abonnement aanpassen

Via de website kunt u op elk moment uw abonnement aanpassen. Het gekozen pakket gaat gelijk in en de wijziging in kosten wordt bij de volgende factuur verwerkt.

Kwaliteitsgarantie

We hebben hard gewerkt om ons product en onze service naar het hoogste niveau te tillen, en daar zijn we trots op. Mocht er toch onverhoopt wat misgaan, dan lossen we dat natuurlijk zo snel mogelijk voor u op.

Heeft u een vraag over de kosten of het betalen van een abonnement?